ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

H ΑΝΔΡΕΟΥ, έπειτα από τρεις δεκαετίες πείρας και εξειδίκευσης στις μετακομίσεις

στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, προσφέρει τις υπηρεσίες της σ' εσάς που χρειάζεστε μικρή (π.χ. φοιτητές) ή μεγάλη (πλήρης οικοσκευή) μετακόμιση στην Κύπρο (και προς επιλεγμένους προορισμούς στο εξωτερικό για ολόκληρες οικοσκευές – όχι δέματα) αλλά επιθυμείτε να κρατήσετε το κόστος της μετακόμισης σε λογικά πλαίσια.
Εμείς αναλαμβάνουμε την συσκευασία όλης την οικοσκευή σας και την φόρτωση του μέσου μεταφοράς (CONTAINER ή φορτηγό όχημα) χρησιμοποιώντας και ανυψωτικά μηχανήματα, εάν χρειαστεί . Ακόμη, υπάρχει δυνατότητα να έχετε πρόσφορά από πρακτορεία διεθνών μεταφορών για την οδική ή θαλάσσια μεταφορά προς την χώρα επιλογής σας, ενώ θα σάς κατευθύνουμε να συμπληρώσετε σωστά τυχόν συνοδευτικά έντυπα. Επίσης, συνεργάτες μας εκτελωνιστές μπορούν να αναλάβουν τυχόν διαδικασίες στο τελωνείο.

Εάν μετακομίζετε προς την Ελλάδα και ψάχνετε εδώ για ανυψωτικό μηχάνημα, εργάτες, ή φορτηγό για μεταφόρτωση από λιμάνι η άλλο terminal έως μέσα στο σπίτι σας, τα διαθέτουμε όλα εμείς, ιδιόκτητα - χωρίς μεσάζοντες- σε τιμές έως και 50% χαμηλότερες από διεθνείς εταιρείες μετακομίσεων. Από τη στιγμή που το φορτίο σας έχει φθάσει σε Αθήνα ή Πειραιά, συμφωνήστε μαζί μας απευθείας την παράδοση της οικοσκευής σας. Θα δείτε μόνοι σας τις διαφορές κόστους!

 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ
ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΥΣΗ
!

 

ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 101-103, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, 115 27 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.:210 77 01 099, Fax: 210 60 05 150
ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 45, 153 43 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΗΛ.: 210 60 06 848, Fax: 210 60 05 150


movers movers+storage relocation packing+storage packing transportation moving movers+greece
removal removal metakomiseis metafores houseware+movers+greece μετακομίσεις μεταφορές
ανυψωτικά συσκευασίες οικοσυσκευή μετακομίσεις+γραγείων αποθήκες+οικοσυσκευών
αποθήκευση+οικοσυσκευών μετακομίσεις+ανυψωτικό