H Ανδρέου - Συγχρονη Μετακόμιση

έπειτα από τρεις δεκαετίες πείρας και εξειδίκευσης στις μετακομίσεις στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, προσφέρει τις υπηρεσίες της σ’ εσάς που χρειάζεστε μικρή (π.χ. φοιτητές) ή μεγάλη (πλήρης οικοσκευή) μετακόμιση στην Κύπρο (και προς επιλεγμένους προορισμούς στο εξωτερικό για ολόκληρες οικοσκευές – όχι δέματα) αλλά επιθυμείτε να κρατήσετε το κόστος της μετακόμισης σε λογικά πλαίσια.

Εμείς αναλαμβάνουμε την συσκευασία όλης την οικοσκευή σας και την φόρτωση του μέσου μεταφοράς (CONTAINER ή φορτηγό όχημα) χρησιμοποιώντας και ανυψωτικά μηχανήματα, εάν χρειαστεί.

Ακόμη, υπάρχει δυνατότητα να έχετε πρόσφορά από πρακτορεία διεθνών μεταφορών για την οδική ή θαλάσσια μεταφορά προς την χώρα επιλογής σας, ενώ θα σάς κατευθύνουμε να συμπληρώσετε σωστά τυχόν συνοδευτικά έντυπα.
Επίσης, συνεργάτες μας εκτελωνιστές μπορούν να αναλάβουν τυχόν διαδικασίες στο τελωνείο.

Εάν μετακομίζετε προς την Ελλάδα και ψάχνετε εδώ για ανυψωτικό μηχάνημα, εργάτες, ή φορτηγό για μεταφόρτωση από λιμάνι η άλλο terminal έως μέσα στο σπίτι σας, τα διαθέτουμε όλα εμείς, ιδιόκτητα – χωρίς μεσάζοντες- σε τιμές έως και 50% χαμηλότερες από διεθνείς εταιρείες μετακομίσεων.

Από τη στιγμή που το φορτίο σας έχει φθάσει σε Αθήνα ή Πειραιά, συμφωνήστε μαζί μας απευθείας την παράδοση της οικοσκευής σας. Θα δείτε μόνοι σας τις διαφορές κόστους!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ
ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΥΣΗ!

Φόρμα Εκτίμησης Μετακόμισης

Παρακαλώ, συμπληρώστε όσα από τα παρακάτω στοιχεία γνωρίζετε ήδη, έτσι η εκτίμησή μας θα είναι κοντά στο πραγματικό κόστος. Για τον οριστικό υπολογισμό κόστους, ίσως απαιτηθεί επίσκεψη μας (χωρίς καμία υποχρέωσή σας) στο χώρο που βρίσκονται τα προς μεταφορά είδη.
Ο ταχυδρομικός κώδικας, είναι απαραίτητος μόνο για προορισμούς στο εξωτερικό. Οι αιτήσεις εκτίμησης κόστους, μέσω internet, απαντώνται στο e-mail (ή τηλέφωνο) που θα μας δώσετε, μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες.

Εάν χρειάζεστε πιο άμεση απάντηση, παρακαλώ καλέστε μας στο τηλ. 210 6006848 από Δευτέρα έως και Σάββατο, ώρες γραφείων (08:00 – 18:00).

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.


ΑΠΟ:


ΑΣΑΝΣΕΡ: NAIOXI
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟ: NAIOXI
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ (σε μέτρα):
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΒΑΤΩΡΙΟ: NAIOXI


ΠΡΟΣ:

ΑΣΑΝΣΕΡ: NAIOXI
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟ: NAIOXI
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ (σε μέτρα):
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΒΑΤΩΡΙΟ: NAIOXI

ΘΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ) ΜΟΝΟΣ MOY: NAIOXI
ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΩΜΑΤΙΑ / ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ:ΚΟΥΖΙΝΑΓΡΑΦΕΙΟΑΠΟΘΗΚΗΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΒΕΡΑΝΤΑΣΟΦΙΤΑΣΑΛΟΝΙΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ (ΚΥΡΙΟ)ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ (ΠΑΙΔΙΚΟ)ΥΠΟΓΕΙΟΑΛΛΟ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΕΝΙΚΑ, ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ:ΕΛΑΦΡΑΚΑΝΟΝΙΚΑΒΑΡΙΑ
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (π.χ. ποιά είναι τα τρία πράγματα που θέλω να προσεχθούν ιδιαίτερα κατα τη μετακόμισή μου?)

(* Για τη σωστή συμπλήρωση της φόρμας τα πεδία με αστερίσκο κρίνονται ως απαραίτητα)